..zaprodal..

..zaprodal..

Anotace: ..a já věřím, že najde sám sebe, dřív, než-li zšedne nebe..

Sbírka: ..mimochodem..

Zaprodal svou duši a málo z ní zbylo
Utonula v tuši spolu s pravdou shnilou
Každý člověk autor, činy jeho dílo
Život není zlato, vedouc rudnou žilou..

Zaprodal sám sebe a teď v kruhu tápe
V mraze pohled zebe, faleš bývá katem
Nepohostí chlebem, kdo nevnímá hmatem
Život není butik na Avenue páté..

Zaprodal se krví. Vlastní. Ze slabosti
Není zdalek´ prvý, kdo všanc dává kosti
Anděl ať ho chrání před vší bezbožností
před studenou dlaní.. Jen ty vřelé hostí!!
Autor šuměnka, 30.06.2009
Přečteno 409x
Tipy 9
Poslední tipující: hašlerka, Holis, WAYWARD, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné a moc!

24.09.2009 17:36:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí