*****

*****

Anotace: ..nejak nema jmeno, chuděra..

Nepochopila jsem systém, který
řídí naše city jako velký stroj
a momentálně má poruchu.

Stékaly jí po tváři.

Pramínky.
Ne slz, to jen
dešťová voda jií vymývala
z vlasů energii.

Vzpomínala na květen
to ještě bylo hezky,
ne jen mezi náma.

Je skoro červenec a prší.
Stoupla voda.

Kape nám zpod deštníků,
zase se mi vymývá.

Teď už jen barva.
Autor Zambie, 30.06.2009
Přečteno 262x
Tipy 12
Poslední tipující: Prokešová, jedam, Bíša, ziriant, Psavec, sophia92, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

trošililinka ma rušili tie dve osoby, ale inak klobúk dole... ST

30.06.2009 22:43:00 | sophia92

voda stoupla, ale snad už bude líp

30.06.2009 15:35:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí