Sbohem

Sbohem

Anotace: Poslední co sem našla, ta už je fakt pamateční, konečná.. už je všechno pryč, je to dýl a ja citim že definitivně..

Víno prolilo srdce
posté jsem udělala
něco čeho lituju

Ale Ty už přece víš co jsem zač..

Kromě toho
že na tebe ustavičně myslím
duše má teď pláče
a srdce tepe, krvácí

Děda říkal že mám nemocnou duši...

Chci tě
Nechci tě
Pojď za mnou
Kreténe!

Nechci být s tebou
a bez tebe už vůbec
Jsi sladký
krásný
tak strašně hodný..

Celý svět prozírám
červenými brýlemi
K smrti já tě dolíbám
a pak zase můžeš jít

Prázdno
Chci mlčet
a cítit horký tváře
Slzy

Ani trochu vášně
a zase myslim jen na sebe

Lásko
přestaňme s tím
Vím že mi nikdy neřekneš
že to nemá cenu
a já to říkám až moc často

Ale ty už přece víš co jsem zač..

Dumáme na tím
moc velkou dobu
což se nehodí
na lásku

Pár nesmyslných konců
bez jakéhokoli začátku
Nechtěla jsem to tak
Nenáv... miluju tě!

Odpusť.. Sbohem.
Autor Thesssinka, 30.06.2009
Přečteno 263x
Tipy 9
Poslední tipující: jedam, kikis, Bíša, Juraj Hrom, bejbyyyy, Radek.oslov.Šafárik, Chancer
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně jsi to napsala...:)...vím co cítíš...

12.07.2009 23:46:00 | Sarishka

Seděl mi tu komár na moniťáku, asi si taky četl a chápu jej. Zaujalo. Fajn:)

06.07.2009 22:21:00 | kikis

je to silné, emocionálne šťavnaté, ST

01.07.2009 18:49:00 | Juraj Hrom

sbohem (snad navždy)

30.06.2009 22:35:00 | Ch.B.

Je v tom velká síla..bye bye beautiful.

30.06.2009 17:51:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí