Variace na...

Variace na...

Anotace: stále stejné téma

Barevná kolečka kolem očí
Z kolekce
Barevnosti očí

Ruka přes půl obličeje
Unaveného blesky
Fotoaparátů
Ruka roztřesená
Touhou
Schovat obličej
Do bezpečí
Teplého sevření

Řada útlobokých
Krátkovlasých
Inspirativních múz
Po jejichž boku
Stojí pár knih
Pár pohádek
Pár pohárů červeného vína
Vlastnoručně dělaného
Na jihu Francie
Kdy jim ve větru povlávaly sukně

Všechny tyhle inspirativní holky
Se kterýma se nebavím
(Nebo ony se mnou?)
Ke kterým se bojím přiblížit
Abych si náhodou nezačala uvědomovat
Svou vlastní průměrnost
Zakrytou nánosy a tahy čehokoliv

Pro mě za mě
Ať zbortí se svět
S barevnými variacemi
Na stále stejné
Téma
Tisíckrát ohrané

Ale záleží na úhlu pohledu
Inspiraci
A múze
Autor její alter ego, 30.06.2009
Přečteno 279x
Tipy 22
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Vlk v rouše, jedam, Stoneman, stmivani.na.lepsi.casy, slečna.závist, P.P.S., Thesssinka, Mbonita, labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavě pojaté

13.08.2009 19:22:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí