Úsměv co rozzáří srdce

Úsměv co rozzáří srdce

Anotace: :-)

Nebe plné černých mraků,
pláče
/Na tváři úsměv,
v očích smutek/

Oblohu rozsvítí /prořízne/
modro-fialový
ohňostroj
v dáli se ozve zvučný
mono tón
otvírající se jizvy

Však tu najednou
znenadání,
první paprsek pročísne
nebe,
objeví se andělé
a člověk na smutek
zapomene

Správné dojetí
přátelské pevné objetí
úsměv ve tváři
co srdce rozzáří
Autor Lenullinka, 30.06.2009
Přečteno 618x
Tipy 11
Poslední tipující: Petbab, Bíša, ChrisTea, Psavec, WAYWARD, Vlk v rouše, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...kdyby jsi psala o lásce pochopím

30.06.2009 22:18:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí