Purity of Pertussis

Purity of Pertussis

Anotace: pertussis:(

Tvář tajemná na polštáři,
pláč do nočního ticha,
pramínky červený září,
krev která za něj dýchá.

Slzy černý pod očima,
vlasy barvou slepený,
jak konec začíná,
kaluže červeně skleněný.

Křeče co prach víří,
pohyby na pohled smutný,
šustí jak křídla netopýří,
strach víc než nutný.

0 Rh + v žilách se vaří,
i okolo bohužel,
co je radost, co stáří,
na to sám by nepřišel.

Bolest co se skrývá,
bída kolem chodí,
o štěstí možná snívá,
ten, co se tak brodí.

Nenávist je složitá,
láska žíly prodírá,
nikdo už nepočítá,
kolik stojí štěstí a víra.

Sny pláčou sami za sebe,
ví, že pravda není,
teď nic nestojí za nebe,
snad se to nezmění.


Ale čistota jen přežívá,
o co jde sám neví,
bolest je tak pečlivá,
čeká, kdo se zjeví.
Autor Pertussis, 30.06.2009
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: stravla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké,ale bolavé

30.06.2009 21:18:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí