Černá díra

Černá díra

Anotace: Nádherně koncentrované vnitřní pocity, první z vypsávacího večera. Pokud vám to nedává smysl, omlouvám se :-)

Sbírka: Deep inside

Příteli pojď a kopni si víc,
sic teď mé rány nejsou už nic,
až jednou podobným projdeš si též,
ránou z milosti nepohrdneš.

Zamiř to na solar, jen ať to bolí,
otup mě bolestí, nandej mi holí.
Nemyslet, nevnímat, to bych si přál,
nechat svou mysl utíkat dál.

Více než rány tvé - myšlenky pálí,
důstojnost dávno už v prachu se válí,
vedle ní na zemi chtěl bych teď spát,
abych už nevěřil, že jsem měl rád.

Uprostřed davu se ocitnout sám,
ztratit se, rozplynout, není již kam,
cesta mě dovedla do bodu nula,
ženu se životem - splašená mula.

Zavřené oči, srdce i pěsti,
uhoď mě, ať vím, jak chutná štěstí,
ruku si nechej, není oč stát,
zvedneš mě a potom čekal by pád.

Najednou odcházíš - no tak si běž,
za dalším blízkým křivda a lež
a jestli za tohle můžu si já,
ať mě spolkne díra bezedná.

Uáá

Uáá

Uáá
Autor Elwig, 30.06.2009
Přečteno 339x
Tipy 14
Poslední tipující: fuu, Václav Zoubek, Bíša, Ariella13, Monte Carlo, Zambie, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já ti tu ránu klidně dám, ufone :D

01.07.2009 23:57:00 | Ariella13

ptáš se, jestli mi to dává smysl? No, odpověď zní - ano. Zvláštně, ale dává=)ST

01.07.2009 17:21:00 | Monte Carlo

:-)

30.06.2009 23:35:00 | Zambie

...ST máš za mé přátelství k mému příteli,ale ne doslovně...jen část

30.06.2009 23:28:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí