moje detské ruky..

moje detské ruky..

Anotace: pre teba hrajú..

detské ruky za sprievodu klavíra..

ladia v sieni mojho divadla zvučné tony,

a snažia sa prebudiť niečo,

alebo niekoho..?

kto ešte stále spí..

táto znamá melódia sálou dnes znie len pre jedne hluché uši..
a slepé oči..
práve pre tie tvoje..

nepoznám tú melódiu síce naspameť,
tak len hrám,a ona vie,
pre koho..

nepotrebujem aplaus,
ani ocenenie..
postači mi len tichý divák
ktorý vie naslúchať moje srdce..
Autor bejbyyyy, 30.06.2009
Přečteno 272x
Tipy 10
Poslední tipující: E-MM-A, Bíša, malý lachtánek, fab four, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:+))

02.07.2009 23:02:00 | Bíša

a hezky hrajou...

01.07.2009 23:26:00 | malý lachtánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí