Pod křídly

Pod křídly

Pod křídly draka chtěla bych se smát,
jen tak se přikrýt, tiše milovat,
ztracené vzpomínky na nebi sepsané,
předčítat slova, dávno už dopsané.
Hluboko v očích, vlny nevinnosti,
marně se ztrácím v posloupnosti
- okamžiků, jež kvetou kolem nás
tam, kde utichá nevyřčený milý hlas.
Na nebi, mezi mraky v úsměvu,
poslouchám tvé dlaně a je mi do zpěvu,
na chvíli, než mě zase opustíš.
Nechápu, že to vůbec dopustíš...
Dračí objetí pod skalami nevěřícných pohledů,
slzavé vyznání bez dalších dohledů,
spuštěné provazy do temných jeskyní,
za tichem bez vás i bez sebe,
zkamenělé srdce už nezebe,
když
v kůře stromů zase na pevnině,
počítám city v rozlitém víně
z krve, jenž z očí ti stéká,
odplouvám na voru...

Tam, kde pramení červená řeka
bez duše
tam, kde kreslí se život
bez tuše
a kde bolest znamená naději

pod křídly víček
s myšlenkou
kterou
vzala
slza

S sebou.............
Autor padající do neznáma, 01.07.2009
Přečteno 280x
Tipy 27
Poslední tipující: Emily Winnacott, Bíša, Lenullinka, Petbab, Michelll, Mbonita, Kubino 2, labuť, Robert Thomas, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hluboké, citlivé, nádherné..

04.07.2009 00:03:00 | Emily Winnacott

pod víčkama je tajemství.. jen jediný pohled do očí a

02.07.2009 09:17:00 | Petbab

na drakovi...

01.07.2009 13:18:00 | enigman

plná citu

01.07.2009 12:12:00 | zlomený a nanicovatý -__-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí