Závist

Závist

Anotace: ...

Sbírka: Smrtelné hříchy...

Závidím ti tvojí lásku,

závidím ti tisíc vlásků.

Závidím nebi oblohu jasnou,

závidím koni hřívu krásnou.

Závidím i svému psovi,

závidím mu život snový.

Závidím svobodu ptáku,

závidím déšť šedým mrakům.

Závidím lásku milujícím,

závidím samotu trpějícím.

Závidím peníze slavným,

závidím slávu lidem dávným.

Závidím ti, že milovat umíš,

závidím ti, že bolest tlumíš.

Závidím ti, že rád žiješ,

závidím ti, že mé lži kryješ.

Závidím křídla andělům,

závidím světu nádheru.
Autor Mišpule, 01.07.2009
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí