i*P****e

i*P****e

Anotace: dojem z nedělní noci...

S hlavou v oblacích tu
sedím, a vzpomínám tiše,
na kouzlo Tvého bytu,
prst po horké kůži píše,
slova nevyřčené touhy,
co do uší bije,
a stačí pohled pouhý,
tenká nit nevyšije,
ač tlustá jehla dlouho, drze
však bez náznaku bolesti,
srdce prošívá mi skrze,
černý polštář na bíle pelesti,
a na něm dívka leží, nikdo ji nehýčká,
ta často ve snech vídá tě,
je mladá, mladičká,
kým vskutku jsi il Pirate???
Autor Michelll, 01.07.2009
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...sice jsem zatím nevyluštil konec,ale tip to je :)

07.07.2009 22:24:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí