Výměna

Výměna

Anotace: ....

Vidím nohu na břiše
To je konec potiše
Má jen trochu zpoždění
Tikot srdce odbíjí
Správná výška nahlásí
Rok se blíží ke konci
Břicho roste
Napouští
Zvratky ven
a dítě čeká za rohem
Jen sestřička mi oznámí
Už je konec,paní
A tak končí rok
který mě tak zmoh
Držím v ruce dítě krásný
zdali to není papír práydný
Zdá se býti napsáno
Německu už odhráno
Autor Pecička, 01.07.2009
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí