Ze dne na den

Ze dne na den

V kaluži se rochníme
a nám to stačí.
Celé noci prosníme
na bodláčí
a ráno vstaneme
s motýly.
Se dnem se střetneme
- zbloudilí.
Milujeme se v mlze
a slunce rosíme,
u dveří pak drze
o soucit prosíme.
Autor Lunaric Nathanella, 01.07.2009
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: slečna.závist, Markéta G.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí