Bludiště

Bludiště

Anotace: život je prostě jako bludiště..........:-))))))

Srdce se taví žalem
a ty přemýšlíš zda jíti dál,
podkopl sis nohy málem
a toho ses nejvíc bál.

Jak dál netušíš,
v bludišti osudu bloudíš a vracíš se zpět
stejná cesta však to není
pár střetnutí na bojišti , pár zkurvenejch let
a všechno se strašně změní.

Špatná ulička
špatný cíl,
jedna růžová slzička
pro pár hezkých chvil.

Rozcestí je volba kde si vybrat smíš
do pekla nebo do nebe?
sám netušíš,
kdo ví která je pro tebe:-)
Autor Miliana, 04.11.2005
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tohle je dobré! Přesně podle života.

04.11.2005 13:08:00 | Krtica

Když netušíš
Tak žal svůj ztiš
Zkus uličkou se procházet
Na zemi najít pár ztracených let...

04.11.2005 09:26:00 | nadinka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí