Ovesná vločka

Ovesná vločka

Francouzský šanson mně zní do uší,
poskakuji na židli, tančím s rozkoší.
Jsem stádo ovcí, na zelené pastvině.

Není šanson, co nechá v klidu šlechtěný skot.
Kopýtka do rytmu třou, v uších
slyší trávu šťavnatou.

Jsem ovesná vločka, co zraje v lánu obilí.
Co natáčí se za hudbou mraků,
když krmí ptáky ve chvíli,
kdy slunce tančí bez rozpaků.
Autor devcatko z jetele, 02.07.2009
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Paulín
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí