Spadlá hvězda

Spadlá hvězda

Anotace: *

sedím sám na střeše domu
moje jediná opravdová přítelkyně
z domu smutku
myslím na tebe
vzpomínám na tebe
kde je ti konec?
proč jsi nepřišla?
chtěl bych tolik vědět
jestli se taky díváš na tu stejnou hvězdu
jestli se taky třeseš chladem
a jestli si na mě taky vzpomeneš
než usneš s nadcházejícím ránem

a támhle padá hvězda

sledovali bychom hvězdy spolu
na střeše opuštěného domu
mohli bychom používat naše smysly
k věcem, které by pozvolna přišly
jak nás čas pozmění
pojď věřit, že se nikdy nezradíme
že se neopustíme
a že se nikdy nedáme
i když už budeme unaveni

až spadne i ta poslední hvězda

myslím

že přijde doba
kdy se dlouho neuvidíme
řekl jsem si na začátku
řekl jsem ti na začátku
Autor Twentyseven, 02.07.2009
Přečteno 259x
Tipy 9
Poslední tipující: Raven S., ziriant, Psavec, labuť, WAYWARD, Mbonita, Tacca, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je plná smutku a vzpomínek...tak to cítím, když čtu...
Vítám Tě mezi námi.

02.07.2009 13:37:00 | labuť

...vítej na Literu :-)

02.07.2009 01:05:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí