Ranní

Ranní

Anotace: ...

Sbírka: Skrz obyčejné dny

Neklidný ráno
vpíjí se do stránek
rozečtenejch knih
a slepujou stránky
a zvracej v obsahy
zažloutlý listí
schizofrenních topolů

Digitální budík
ve strašně IN designu
zakousnul se
kukačkám do šišek
a pak udávil se
řetízkem z kovu
jak mladá panna
penisem

Do rytmu větru
na verandě
se houpe
houpací křeslo
a vrzá si do kroku
a přitom
mu po madle
teče smůla

Plosky nohou
povadle mi visí
přes roh stolu
přes cesty do nikam
dřevokaz
padnul vysílením

V krbu si plápolaj
plameny
ranního oparu
co zatejká zpod prahů

Venku zas švitoří
(jak každý ráno)
nějakej vrabčák
o konci světa
že prej to ví
od Máyů ze
Slovenska
(tragéd)

Zbožňuju rána
když ještě spíš
Autor chroust17, 02.07.2009
Přečteno 356x
Tipy 12
Poslední tipující: LeeF, Churry, dream in emptiness, Koskenkorva, Bíša, Psavec, WAYWARD, ziriant, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vizhenele ST

02.07.2009 10:45:00 | WAYWARD

myslím že u staré panny je to pravděpodobnější... :o)

je tam spousta hodně povedených obratů / obrazů...

02.07.2009 09:04:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí