Schovat se před bouřkou

Schovat se před bouřkou

Anotace: Ne před každou bouřkou se můžeš schovat v nonstop baru

Když je ulice prázdná
a marně se jí snažíš zaplnit
/poslední startkou/
ztratit se v kouři

V parku ti pod nohama praskají
větvičky /jako kůstky mrtvých příbuzných/

Tmou tě vede jediná
/odvážná můra/

Déšť pročistil vzduch
a lampy ti připravily
/falešné svítání/

Ne před každou bouřkou
se můžeš schovat v nonstop baru

Dnes ti cestu domů
ukážou jen dopravní značky
Autor BaD, 02.07.2009
Přečteno 284x
Tipy 8
Poslední tipující: Lady Carmila- Políbená mlhou.., tukiy, enigman, Jana M., Bíša, Mbonita, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

která snačka ukáže cestu domů mě?! Jinak máš hloubku...dobrý dobrý člověče...

09.03.2010 13:26:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

Má úžasnou atmosféru. Povedená.

03.07.2009 10:42:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí