Mr A.Z.

Mr A.Z.

Anotace: ... při dnešním počasí potěší ...

Není malý,
sílí stále,
štípe, pálí,
ke zlé chvále.

Co pohltil,
nezná pohyb,
dost se postil,
- lká řečí ryb.

Klamat tělem,
zvládá hladce,
mylným teplem,
láká brance.

Chvíle volna,
tráví kresbou,
něžně, zvolna,
než ji vezmou.

S jménem jeho,
ti spříznění,
však od něho,
jsou přízemní.

Promiň mi už,
malíři krás,
že křičím: Kuš!
Zase je mráz.
Autor Zbunik, 02.07.2009
Přečteno 267x
Tipy 5
Poslední tipující: Blana, al-pacino, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí