V objetí

V objetí

Anotace: upraveno * dvě podoby mé

cítím se být dalším krokem
ke tvému poznání
a mé jistotě v tom
že nejsi nic víc
než všechno co chci

jsem tím dalším krokem
který čeká v koutě
jako zvíře které pozná
že je kořist
jako sliby
které se nestaly tím
co pro mě představují

jsem zvířetem ve tvé pasti
jsem tvou obětí
jsem hvězdou na tvém nebi
a nikoho jiného
tvou obětí
ve tvém pojetí
lásky


cítím se být obětí
tvého poznání
a mé nejistoty v tom
znát proč jsi víc
než vše co chci

jsem tím dalším hřebíčkem
do rakve svobody
jako rtuť co se rozpíná
jsem kořist
která se nestala tím
čím měla být
když falešná naděje svá chapadla rozpíná

mám vše co jsem chtěl mít
jsem svou obětí
ve svém pevném objetí
do kterého nepustím
nikoho jiného
svou obětí
ve svém objetí

/
Autor Twentyseven, 02.07.2009
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí