Vlk, který je samotářem

Vlk, který je samotářem

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=tUt_m0Od42M&feature=related

Vlk, který je samotářem

Jsem vlk, který je samotářem
Jsem dívka, která pláče pod polštářem

Mé tělo je pouze kamufláží
Anděly tys mou tichou stáží

Slzy které topí smutek
A alkohol na zármutek

Všude láska kterou závidím
Já vždy pro všechny zklamáním

Uvnitř mého těla svadí boj
K sakru,zas nesnesitelný bol

Srdce versus hlava
Stop, má marná snaha…

Vysvětlovat se už nesnažím
V duši své hledám se, pátráním….
Autor Yukki, 02.07.2009
Přečteno 246x
Tipy 5
Poslední tipující: Azazen, WAYWARD, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo heldá, najde,
když do hlouby svého srdce zajde...
Jednou to vyjde,
v ten pravý čas láska přijde.
Drž se...
Azazen

08.07.2009 19:52:00 | Azazen

...v duši své hledám,pátráním... ST

03.07.2009 10:31:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí