Závěr

Závěr

Anotace: kdyby nebyla nešťastná láska, slzy, špatné věci, nač by byla poezie

Až umře poslední pampeliška,
až moře vydá všechny svá tejamství,
až řekneš stůj a já půjdu
až poznám tvoje vlasy po čichu
až vesmír skončí
až Esmeralda políbí Quasimoda
až mouchy budou mít mušší školy
až zamrzne La manche
až zahraju Vltavu po paměti
až vymyslíme lepší svět
až kaňky na pijáku promluví
až nalepím si cukrovou vatu na plíce
až slzy budou jen přísadou do jídla
až opustí lásku trápení
až vymizí až
nebude už o čem psát
Autor Rama_Maslova, 03.07.2009
Přečteno 244x
Tipy 12
Poslední tipující: ewon, 4LJFilip, Zorenka Ježková, Agniezka, el viento, 6thSun, Cagi, Psavec, Házté, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi mas recht

16.06.2010 08:42:00 | 4LJFilip

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí