Zrcadlo..

Zrcadlo..

Anotace: .. na konci světa

Za vesmírem už není další
myslela sis? - nic není snazší
než vopakovat dokolečka
že za vesmírem je vesmír.. tečka

byl jsem tam, proto věř mi, není
dalších Big Bangů kuropění
aniž bych byl moc rozhlížel se
v stavu totální dekomprese

zahlédl jsem jen zrcadlový
sférický odraz všech mlhovin
galaxií, hvězd statisíců
ůplňků, čtvrt a půlměsíců

v zrcadle viděl jsem pak Tebe
ze všech stran, jak jen jde to lépe
okouzlen krásou Tvého zjevu
upouštím dalších od objevů

vracím se zpátky, nic mi není
mysli si co chceš po přečtení
spouštíš Big Bang, teď si to schytám..
(třesky plesky z hvězd jsou pak tytam)
Autor Petbab, 03.07.2009
Přečteno 380x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Markéta Hl., Agniezka, Flamy, Alisa 16, Elza511, bejbyyyy, toužím.jít.dál, sophia92, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je u zrcadel zajímavé, ta dvě proti sobě a čím víc se člověk do nich dívá...

22.07.2009 17:01:00 | Markéta Hl.

Optimista chce pět vesmírů za každým vesmírem který se skonči. Nevím, jak se má řikat člověku který nechce aby se ten jeho skončil. Je to moc pěkná basnička.

09.07.2009 19:03:00 | Alisa 16

Krásně vesmírná...krásné obraty...od krásné duše...

04.07.2009 10:42:00 | toužím.jít.dál

Pěkná procházka vesmírem.
Třesky plesky,jsou tam i stezky?

03.07.2009 14:31:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí