Má Ištar..

Má Ištar..

Anotace: :)

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Krásko hedvábné pleti,
bohyně lásky fyzické.
Pro tebe houf bílých vran letí,
nastává období mýtické.

Ištar v nerozbitné zbroji,
bohyně kruté války.
Tebe i Marduk se bojí,
rozmetáš jej v širé dálky.

Půvabná jsi lásky zmije,
ukrýváš se v srdcích hříšných lidí.
Pro tebe i mé srdce bije,
za tebou jako zrůda slídí..
Autor Satha, 03.07.2009
Přečteno 292x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, sei to do, Kubino 2, Butterfly-effect
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí