Noční spoj

Noční spoj

Anotace: cestou z práce

25.3.2009 22:20

Noční spoj

Nočním spojem domů razím
do prázdna v buse hledím
na jednu dívku myslím
myšlenkami v dáli jsem
a přesto vnímám
jinou dobu jiný čas

nočním Brnem domů razím
cesta plyne čas ubíhá
a mé myšlenky plynou
při psaní
nad tímto textem
prázdných slov sebe sama
v čase nesmyslném plných omylů
však s idejí a prázdnotou
v Tebe sama cestou osamocení
Brněnským dopravním podnikem
Autor JarekBrnoCz, 03.07.2009
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí