Večer nad městem

Večer nad městem

Anotace: ze života

Sedím na kopci nad městem,
pomali již končí den,
šero se nad krajem rozprostírá.
Jen jas oken rozžatých,
jak jiných světů vzdálených,
do očí se jako přízrak vtírá.

Každé okno, mi svítí až do duše.
Nitro chvěje se krásnou tísní,
sedím, v nejasné předtuše,
napadají mne slova, k mnoha písním.
Autor Čejen, 04.07.2009
Přečteno 456x
Tipy 6
Poslední tipující: Zasr. romantik, Mbonita, labuť, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak je napiš, ať si je taky můžeme přečíst.

31.07.2009 14:39:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí