Za tú našú

Za tú našú

Anotace: Není to báseň, ale pokus o text k písni

Za tú našú-horú vysokú

jsou Valaši-s velkú sekyrú

Volám hijé-konící vraní

teď se napijem-na našu paní

na našu paní

volám znova hijé-teď se napijem

pijem vodu studenú-starú dobrú neomalenú

v pramenech čisté vody-se hodíme do pohody

do póhody

dupó nad našima hlavama-muži s beranidlama

berani-berani-beranidlama
Autor Tomáš Přidal, 04.07.2009
Přečteno 231x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pokus,co ujde

05.07.2009 14:58:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí