Útěk

Útěk

Anotace: ???

21.3.2009 12:15

Autor-náhoda myšlenek

Útěk

Co říct co dodat
kam s Tebou jít
co dělat je třeba
všechno plyne
čas uniká
já se skrývám
vlastně utíkám
před sebou samým
do širého světa

A stejně jde život dál

Skrývej se utíkej
přec se neschováš
život je bláhovej
jako ty sám

Skrývej se unikej
jiný život žij
nikdo nic nepozná
dobře se skryj
tajně život žij

Skrývej se unikej
spoustu žen měj
s jednou žij
s dalšími si užívej

Skrývej se unikej
špatně jsi žil
život je bestyje
ty nejsi nic

A stejně jde život dál
Autor JarekBrnoCz, 04.07.2009
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí