Příběh

Příběh

Anotace: No comment

Osoba vyšší postavy stojí a kouří
Dívá se do nebe a mraky se bouří
Popel z cygára padá k zemi
Při pohledu na to dobře je mi
Suché listí po zemi polétává
Čiko dopadne na zem a chytne tráva
Plamínek v trávě tiše plane
Klidný větřík silněji vane
Plamínek v trávě hoří dál
A když ten větříček silněji vál
Chytlo i listí, chytl i strom
Nebe rozjasnil elektrický hrom
Chytla i osoba, která tam stála
Šance na přežití je hrozně malá
Velká muka, brutální utrpení
Nikdo nepomůže, nikdo tu není
Umřela, padla k zemi
Už je ve stádiu věčného snění
Začíná pršet, kouř a dým
Kdyby to byl šprým
Nebyli by jsme takoví důležití
Další příběh, chceš, povím ti.
Autor D.Angel, 04.11.2005
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drasticky překrásná, překrásně drastická.

05.11.2005 09:10:00 | D.Angel

Ano, drastická...

04.11.2005 18:17:00 | D.Angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí