Doufání

Doufání

V sobotním odpoledni nad šálkem kávy
rozjímám nad plynoucími myšlenkami
o šťastných koncích jedné dámy
nad hlavou se slunečníkem
když
kráčí do neznámých konců

tisíckrát prochází stejnou z cest
nezoufá, nevzdává se
jde za svitem z nočních hvězd

za zvonů písní
ztracena v tísni
hledajíc radu
zda zabloudit v sadu

odkvetlé stromy s niternými plody
se sladkou chutí z lásek

vytvořené schody
do začínajících končin
od pěstitelů citů

usíná pod slunečníkem
přikryta třpytem z luny
oddana životu se sílou pumy
snad

smáčený šat a sama v zatracení
nevinně ptá se :

Kdy se to změní?

Zakrátko
za východu slunečních paprsků
při pláči nebe

pomalu zjišťujě
že

Našla Tebe?

nebo sebe snad

kdo ví

jen

doufá v naději
že má ji někdo rád...
Autor padající do neznáma, 04.07.2009
Přečteno 233x
Tipy 19
Poslední tipující: Holis, wigi.sama, Juan Francesco de Faro, Xindy, Lenullinka, Mbonita, Psavec, bejbyyyy, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ať doufá stále, navěky a déle

20.07.2009 10:49:00 | wigi.sama

pěkná

04.07.2009 16:17:00 | Radek.oslov.Šafárik

určitě ji má někdo rád... :-)

04.07.2009 16:03:00 | Házté

nakonec není tak smutná

04.07.2009 14:45:00 | zlomený a nanicovatý -__-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí