Tanec ve svitu měsíčném

Tanec ve svitu měsíčném

Z dlouhé a dávné doby,
z hlubin lesu,
temné noci.
Ozvěnou koňských kopyt se blíží
a s krví smíchaná síra,
vůní plní stíny…

Již k tobě kráčí …ďábel!
S nádechem tmy …cítíš?
Půvabným hlasem šeptá …slyšíš?
Měsíc zvedá jehož stíny
V rukou temnot!
Po krvi ve tvé kráse touží
A hlásky přechod!

Husí kůže, chladný vánek.
Děs a hrůza se mění v spánek.
Jehož Slunce v očích hoří,
již spí tvůj strach.
Jako vlny v moři,
sténáš na jehož rtech ponořená…

aah…
S tebou tančí ďábel!
V srdci tvém sní!
Polibkem rudé vášně
Ze snu probouzí…
Chvění větru v tuhle chvíli,
tvoří temnou melodií…
V krvi tvé krásy živý
vzlykem tvůj zpěv žíznivý
probouzí…

Teplé jsou noci.
Chladí jen dech.
V tajemné půlnoci,
bouřkou je vzdech…
Na rtech se roznítil
déšť neznámý.
Ze země vystoupil,
svěží průvan
hladový!

S tebou se vznáší …ďábel!
Svou krví potápí…
Ve větre výkřik hasne,
od smrti vzdálený…

Píseň pekel, vlčí zpěv.
V plamenech již září krev.
Tvoje srdce temných moří
nebe mění v prach!
Andělé se démonům dvoří a bůh umírá
…v temnotách!
Autor Raziel PsyDearth Characith, 04.07.2009
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí