Dárek

Dárek

Anotace: někdy to hold nevyjde

Dárek

Koupil jsem ti dárek
A těšil se na tvůj úsměv
Teď sedím tiše po tmě
A bojím se nadechnout
Bojím se, že pak bych přiznal pravdu
Že ti ten dárek už nikdy nebudu moci dát
Že zůstane mi
Jako zlá vzpomínka
A bude mě budit ze spánku
Sedím tiše ve svém pokoji a bojím se dýchat
Bojím se přijmout pravdu
Protože tohle pravda být nemůže
Jediné, co mohu udělat, položit ten dárek do tvé rakve
A doufat, že usměješ se radostí z něj v nebi
Sedím tiše, odevzdaně
A svět se točí klidně dál
Vše se točí, i ta tma kolem mých očí
Zmizela jsi mi
A nechala mě tu s tím dárkem, co mi nepatří
Zítra jdu si pro černý oblek
Pozítří na tvůj pohřeb
Vezmu ten dárek s sebou
A položím jej do tvé rakve k tvému tělu
Aby ses snad cestou do nebe nebála
Autor Jesper, 05.07.2009
Přečteno 211x
Tipy 3
Poslední tipující: Žena z Marsu, ziriant, Jarka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..smutné, kruté, ale i to do života patří..hlavně piš

05.07.2009 17:17:00 | Jarka

...ti na druhé straně už stejně všechno vědí,ale ty mluv,mluv...

05.07.2009 14:52:00 | Marupiara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí