Snaha o pravdu

Snaha o pravdu

Anotace: je lepší lež či pravda ???

8.03.09 11:40

Snaha o pravdu

Snažil ses žít
dle své pravdy
být poctivý
a milovat

Byls zrazen
přesto jsi žil
nelhal a miloval
ve svém srdci
jsi však nenáviděl

Přesto jsi žil
vnitřně zničen
i s minulostí
jež se Ti vrátila
Tebe dostihla
nelhals ale žils

Po každém pádu
jsi se zvednul a šel
i s myšlenkou zničení
s pocitem vlastní smrti
přesto jsi šel dál

Věřils a důvěřoval
lží jsi opovrhoval
pravdou ses snažil žít
přesto se našli i Ti
jež Ti nevěřili
a nevěří
jsi proně jen lhář
nebo snílek

Přesto jdeš dál
opovrhuješ však
jen sebou
a tím životem
co jsi žil
i tím co Tě čeká

kašli na pravdu
a lži
jen tu chce každý mít
a lži věřit
neboť pravda
nikoho nezajímá
a předstírá že ano

Ty jdeš však dál.....
Autor JarekBrnoCz, 05.07.2009
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: Tacca, Jarka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí