Dovidenia

Dovidenia

Anotace: ....................:-x

vždy som písala básne o tom čo cítim,
ako sa cítim a ako mi je,
kam by som chcela aby ma vietor raz zavial,
a písala som len uprimne..
prepáčte..

viem,
nie vždy moje básne boli veselé,
a tie čo boli,boli len pretvárkou,
že je mi fajn..
prepáčte..

lenže ja inak písať neviem..
veď,
dá sa v smutnom živote napísať radostná báseň?
skúšala som,ale nešlo to..
nie úprimne..
tak prepáčte..

a ja sa z dneškom z vami ľudia lúčim,
nebudem vám kaziť náladu
(svojími hlúpymi básňami)
bolo mi cťou byť tu a spoznať istých fajn ľudí..
(možno sa v mojích slovách aj spoznáte)
prepáčte..
a ďakujem..
lúčim sa..
možno trochu smutná
ale..?
hm..radšej nič..
Autor bejbyyyy, 05.07.2009
Přečteno 267x
Tipy 11
Poslední tipující: Juraj Hrom, Bíša, nejsembásník, floreciente, fab four, Mbonita, Paulín, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prestaň, okamžite späť, už si tu nejaký ten piatok, aby si nás len tak opustila, žiadne dovidenia, a ST, básne nemusia byť veselé, môžu byť smutné, úprimnosť sa cení, šupito presto späť.

07.07.2009 04:34:00 | Juraj Hrom

Proč!!!

05.07.2009 23:21:00 | Bíša

.Ikdyž se třeba odmlčíš,už tu vždy zůstaneš v mnoha srdcích....přesto,zůstaň...

05.07.2009 15:47:00 | hribecekdedecek

Neodchádzaj a zostaň...veď je tu krásne

05.07.2009 13:47:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí