Drahokam

Drahokam

Anotace: průhledný...čistý..jak samotné srdce klenotníkovo

Klenotník
vyrývá do šperku svou duši.
Maluje ornament...
jenž pro něj hodně znamená.
Drahokam,který hřeje
odraz jeho nálady

Průhledný a čistý
jak samotné srdce klenotníkovo.

Jemné prsty se Té krásy den co den dotýkají!

U okna sedí
výhled na záhon žlutých růží
u dveří obraz přikrytý
na němž dívka spanilá
co ty růže sázela
teď po jeho pohledu touží.

Přivoní k doutníku
jemně načichlý tabákem
dlouhý kabát
klobouk
v ruce drahokam


Bere sebou..
Obraz
Jenž pro něj hodně znamená.

Jemné prsty se Té krásy noc co noc dotýkají!
Autor Tanzania, 05.07.2009
Přečteno 292x
Tipy 23
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Kars, Juraj Hrom, divoska_jaja, Bíša, NikitaNikaT., Psavec, WAYWARD, Zasr. romantik, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

07.07.2009 04:26:00 | Juraj Hrom

Skvělé dílko! Bezva! ST!

05.07.2009 23:17:00 | NikitaNikaT.

Parádička, líbí se mi.

05.07.2009 22:38:00 | Psavec

počteníčko
ST

05.07.2009 20:15:00 | Mbonita

...spanilá glyptika...

05.07.2009 18:48:00 | fab four

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí