Posedlost

Posedlost

Anotace: ...:)

Chtíč co ve mě křičí,
víru v tebe ničí.
Na polštáři z růží,
cítím tvoji kůži.
V extázi se svíjí,
polibky na šíji.
Těla dvou se zžijí,
myšlenky v nás míjí.
Ústa branou plují,
nicotnost si zují.
Spoj se s mojí duší,
tělo tvé už tuší.
Chtíč co ve mě křičí,
víru v tobě ničí.
Autor Fenn, 05.07.2009
Přečteno 246x
Tipy 5
Poslední tipující: BARBYE, nejsembásník, Radek.oslov.Šafárik, kikis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není na vybranou..

03.05.2010 14:36:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí