Chci s Tebou

Chci s Tebou

Anotace: Co bych rád

Chci s Tebou usínat, chci s Tebou vstávat, když půjdeš do práce, chci Ti pusinku dávat. Chci s Tebou pít, chci s Tebou jíst, chci s Tebou našemu miminku pohádky číst. Chci s Tebou bydlet, chci s Tebou žít, chci s Tebou o našem osudu snít. Chci s Tebou sex, chci s Tebou dítě, chci jen Tebe, protože MILUJI TĚ.
Autor Corman Dallas, 05.07.2009
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přijde mi to jako až moc začátečnické psaní, zkus to aj trochu upravit do několika řádků, líp to pak aj vypadá a líp se to čte.

06.07.2009 01:14:00 | januve

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí