Když tě popadne amok, a máš chuť vybít si zlost ve verších

Když tě popadne amok, a máš chuť vybít si zlost ve verších

Anotace: Tahle báseň vystihuje mojí náladu,vystihuje to,co se mi teď děje..Neni psaná pro to,aby se líbila.Myslím že má každej svůj druh psaní,a sorry,ale nemám ráda lidi co si čtou básničky jenom pro to,aby je zkritizovali.Můj názor, sory, jestli urazí....

Marný jsou řeči,
co křičí.
Marný sou slova,
co říkáš, co bolí,
a zlej je ten člověk,
co tu bolest zvolí.
Co raní,
radši blbosti žvaní,
než pomoct by chtěl,
.... už ti uletěl.
Kdo? co? Ten smysl, co jsi měl.

Však těžko se odpouští,
to co je krutý.

Ta slova bolí.
A ty to víš.
A rád si to na mě znova vyzkoušíš.
Autor TrendyGirl, 05.07.2009
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: januve, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí