Demise svobody

Demise svobody

Anotace: ....

Demise svobody

Chtěl bych toho tolik říct
Ale nikdo neposlouchá
Vidím smutné tváře
Vidím smutná srdce
Vidím žebráky žebrající na zakázku
Vidím kostely pod temným nebem
Slyším bít hromy
Slyším smát se šílence a blázny
Když procházím kolem léčeben
Co se děje se světem?
Kde stala se chyba?
Znásilnili jsme, co se dalo
Znásilnili jsme názory
Mladé dívky
Znásilnili jsme svobodné myšlenky
Děti
Sepsali jsme pravidla, kterými se neřídíme
Jsme bozi v epileptickém záchvatu
Hodili jsme si mincí, komu budeme přikyvovat
Bylo by to celkem v pořádku
Kdyby ta mince neměla rub a líc stejný
Řekli jsme toto je správné a toto ne
Toto je černé a toto je bílé
A přes to nejede vlak
Ale ten vlak vykolejil a zabil spoustu lidí
Spoustu myšlenek
Dobrých, i zlých
Jsme ledovec, který taje
Znásilnili jsme demokracii
Dali jí spoustu významů
Udělali jsme z ní děvku
Je s tím, kdo platí
Znásilnili jsme sami sebe a dali si pouta
Neexistuje člověk čestný
Existuje pouze člověk
Autor Jesper, 06.07.2009
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: Žena z Marsu, ziriant, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí