Ukryta v mraku

Ukryta v mraku

Anotace: ...proplouvá daleko a navždy.

Ukryta v mraku

Promluv do mé duše a zpomal svůj pláč
podívej se na to krásně modré nebe
a řekni, jestli bys v něj uvěřila,
kdyby to bylo to jediné, co máš
Promluv na mě, nelituj náhlého konce
podívej se do mých očí a nesmutni,
že tohle moře hvězd a pokušení
dnes v noci nepřeplavu s tebou...

Má představivost zmizela jako prach
a stříbro v mých dlaních zrezavělo
ztrácím se v tvém nejistém objetí
a tenhle úsměv je poslední, poslední pro tebe.
--------------------------------------------------
Podívej se na to krásně modré nebe
a řekni, jestli bys v něj uvěřila,
kdyby to bylo to jediné, co máš
Slunce se nesměle plazí níž k zemi
a v jednom z těch ocelových mraků
je ukryta má bolest z dnešní ztráty...
Zpomal svůj pláč a své srdce nech žít dál.
Autor fiXXXer, 06.07.2009
Přečteno 253x
Tipy 13
Poslední tipující: Jana M., sophia92, Tanzania, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, labuť, Házté, ziriant
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková poetická báseň v próze.

09.07.2009 09:26:00 | Jana M.

pěkné dílečko čtivé.ST

07.07.2009 09:47:00 | Tanzania

:'-\

06.07.2009 18:41:00 | Romana Šamanka Ladyloba

text co čtenáře pohltí
že žije s ním..
ST

06.07.2009 18:06:00 | Mbonita

Tesknivá jako pohlazení při loučení... a přitom má naději, ať už ve vzpomínkách nebo v zítřcích. Nádherně vyjádřený pocit:)

06.07.2009 15:45:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí