Kousek od tebe

Kousek od tebe

Anotace: Moci být blíž.

Dotknout se tvých rtů,
já cítím vůni vlasoví.
Projít mimorealitou dnů,
myšlenky mé ti napoví.
Odloupnout čas ze tvých víček,
na tělo napsat ti přísloví.
Poskládat svět z barevných sklíček,
osud pak kletbu vysloví.
Epilog srdce vrývá se do potu,
pravdu ti pošeptá listoví.
Ode dne navždy zavrhnout samotu,
srdcelam ukryjem ve křoví.
Autor Fenn, 06.07.2009
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Lolo.1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kouzelné a smyslné...Tohle složit nějaký muž mě, tak se mi podlomí kolena.

06.07.2009 22:56:00 | Lolo.1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí