No. 8

No. 8

Anotace: ...

co jiného použít
než slovo sračky
když vidím co tu roste

kolem jen němé tváře
bez nosu, úst, očí, uší
jen holá kůže

i přesto tlachají co to jde
o ničem

mezi těmi kůžemi hledám tváře
s veškerou svojí výbavou
i nadstandard
Autor Jan D., 05.11.2005
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a jo něco mi to připomíná......takže líbí

05.11.2005 11:18:00 | Palička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí