Taneční

Taneční

Anotace: nejedná se o taneční kurz ...

Učil jsem se rovné chůzi,
teď předvádím strašné hrůzy.
Krok podobný spíše tanci,
bez partnerky! – nevzdělanci.
Překračuje levá pravou,
dva vpřed, tři vzad, něco stranou.

Rytmus není vůbec daný,
další pohyb – žádné plány.
To vše zpestří různé zdvihy,
nečekané v zemi rýhy.
Nepatrný s dětstvím rozpor,
alkoholu z úst vlá prapor.
Autor Zbunik, 07.07.2009
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když mne vylil mistr z tanečních,asi jsem o ledasjaké radosti byla ochuzena.

08.07.2009 20:57:00 | Blana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí