( smůla )

( smůla )

Anotace: . . .

Už vychladni!
Padej na mráz.
Střídej zadní
(klidně naráz).

Uklidni se!
Tak zkus sprchu.
Co? Na římse?
Co máš v uchu?

Stopni drámu!
Zanech zlosti.
Smyčka z trámu,
ať se postí.

Vím, že zuříš.
(asi vzteky).
Jak jen umíš,
hledáš léky.

Červená, víš,
ta jen dráždí
- říznutím blíž,
k nové zášti.

Chorý rozum,
žádá rady?
K čemu konzum,
nekleč tady.
. . . (na kolenou)

V čem je potíž?
Tam, za stěnou.
Smrt má totiž,
dovolenou.
Autor Zbunik, 07.07.2009
Přečteno 249x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí