Po Světové

Po Světové

Anotace: Služby - Diskusní fórum - Podpořte nás - Hledáme pomoc

Sbírka: Žvatlárium

V Barbie domku vedle mísy,
drží Ken své milé vlasy,
papež tiskne dluhopisy,
Hus ho stál moc biomasy,
Robespierre se k ránu kaje,
musí umýt gilotinu,
šimpanzka Po ze šanghaje,
čte své básně "V nikotinu",
rozbolená luční víla,
přes stehna už nedá tanga,
uctívačům Killa Billa,
domů přišel metrák manga
-
Cihla v okně od bufetu.
-
Nemá cenu dělat kravál.
A třicátník z Nazaretu,
lituje,
že vůbec vstával.

Je to všechno prekérie,
zapomínat - marná snaha,
nejhorší se možná smyje,
ale make-up nepomáhá,
paranoik zažil zradu,
zhrzená je včelka Mája,
Brutus cestou do úřadu,
na schodišti potkal Gaia,
Rin Tin Tin se vyspal s blechou,
fotky vyšly v časopisu,
titán Atlas dostal echo,
že je s klenbou mimo mísu
-
Santa práskl do opratí.
-
Armstrong krok/skok odvolává.
"A...
kdo to teda všechno platí?"
- věta,
z které bolí hlava.
Autor drsnosrstej kokršpaněl, 07.07.2009
Přečteno 334x
Tipy 42
Poslední tipující: Isquieasuus, Holis, Triffid Kolbe, Noc17, Marfuša, Iva Borecká, Squat_the_world, Ctěný pán, hellla, Lady Carmila, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

parádní, myslím, že jsi právě převrátil svět naruby...jdu si stoupnout na hlavu:))

11.07.2009 15:56:00 | Squat_the_world

hehéé :-)))

08.07.2009 21:27:00 | hellla

mi se to líbí :-)

08.07.2009 17:57:00 | Lady Carmila

!!!

07.07.2009 15:20:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí