Smrt temného Anděla

Smrt temného Anděla

Anotace: né vždy jeto snadné

17.2.09 21:13

Smrt temného Anděla

Jsem na dně
převážně však citově
neb měto už ničí
lásku nemám
nikoho komu bych
svůj cit dal
uvnitř v sobě umírám
snažím se rozvést
však se nic neděje
a ona mě ničí
nervy mi více povolují
však už nemůžu
musím pryč odejít odsud
vše nechat být
jít mimo
vše za sebou spálit

Už nemůžu
na ni myslím neustále
srdce mé ji patří
ona o to však nestojí
bojí se žít
však se jí nedivím
sám se bojím

Co a jak
kde budu kde zkončím
jestli v zemi nebo živ
duše má je zničená
a zklamaná životem
jež jsem žil
však nelituji těch chvil
co jsem prožil

Jen jediné
od života chci
lásku nic víc
pak jediné zbývá
prostřelit si hlavu
konečně odejít
mít klid

Však sám víš
že si na Tebe
nikdo nevzpomene
ani ti v tom nezabrání
neb nikoho nemáš
ani lásku ani sebe
temný Anděl umírá
a vše sním
vše cos tak miloval
Autor JarekBrnoCz, 07.07.2009
Přečteno 228x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Laska nas zkousi a ponizuje cely zivot , úpresto se ji tak radi oddavame, krasne a s citem jsi to napsal versi.

16.07.2009 20:22:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí