Cesta domů

Cesta domů

Anotace: né vždy jeto snadné

17.2.09 21:40

Cesta domů

Myšlenkami se ubírám
k těm místům zapomenutým
k těm činům
které se už nevyplní
svou krví vše smyješ
země bude rudá
další vykoupení
ze světa živých
a domů se vrátíš
tam kam patříš
kde jsi měl dávno být
však pořád se tomu bráníš
i když o Tebe nikdo nestojí
jsi sám Anděli temný
vzdej to
domů se vrať
Autor JarekBrnoCz, 07.07.2009
Přečteno 230x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, Tacca, BARBYE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasne sneni a vzpominky nam zustanou.

16.07.2009 20:22:00 | carodejka

..nevzdávat..bojovat..proti všem i když sám..

07.07.2009 19:39:00 | Tacca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí