Sbohem, starý živote...

Sbohem, starý živote...

Anotace: O tom, co hezkého končí a co nemilého začíná...

Skončil starý život,
bez Tebe teď přežívám.
Zní hodin tikot
a já rozjímám…

O starých časech, o štěstí,
o smutku, slzách i radosti.
O tom, jak jsem Tě každý den vídala,
z Tvé přítomnosti se těšila.

Rozjasňovals mi každý školní den,
bylo to pro mne jako sen,
mít Tě tak blízko…
a přitom tak daleko.

Nikdy jsem s Tebou nepromluvila,
jen si tiše snila.
Příležitost na lásku s Tebou již utekla
a já se s tím smiřuji zlehka…

S tím, že už Tě nikdy neuvidím,
do devítky bez Tebe nastoupím.
Ty na střední už budeš
a nových radostí si užiješ…

Na základce bude bez Tebe tak pusto
a představovat si Tě budu na každém kroku.
Kdybychom spolu chodili,
jak by sis mě vodil s rukou kolem mého boku…

Jenže to se už nikdy nestane,
protože jsi navždy pryč.
Bude se mi stýskat…
Miluji Tě…
Autor Slečna Růžová, 07.07.2009
Přečteno 389x
Tipy 8
Poslední tipující: Isquieasuus, Zelená okurka, WAYWARD, Xindy, Házté, BARBYE
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý. A nezoufej, třeba to není pravda. Jestli Tě ten hoch má rád, tak Tě bude mít rád i na střední.

13.08.2009 07:56:00 | Zelená okurka

Na začátek dost dobrý, svůj styl psaní časem vypiluješ... ;)

07.07.2009 15:27:00 | Xindy

někdy stačí naznačit... ST!

07.07.2009 10:43:00 | Házté

Škola končí, ale vy dva jste tady stále...

07.07.2009 09:31:00 | BARBYE

A co takhle mu to zkusit říct...

07.07.2009 09:17:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí