Jediná věta

Jediná věta

Anotace: pesimistická

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Tuhle jsem viděla jak papír roní slzy,
pod tíhou písmen mou rukou psaných.
Na smrt? Na tu je prý moc brzy,
však má nastat ještě doba bitev prohraných!

Až je přežiji do jedné,
hektolitry krve proliji.
Až přežiji vteřiny svízelné,
zapudím tu krutou bestii!

Zapudím bestii - utopím ji v čaji černém,
polykat andělíčky bude.

Bestie? Mé druhé já?
Nikterak jsem to já v mé druhé podobě.
Snad spočinu v sametu, v dubové rakvi, v chladném hrobě.

Na náhrobku mé jméno a jediná věta - Bála se světa.
Autor Satha, 07.07.2009
Přečteno 318x
Tipy 8
Poslední tipující: Linda Etschyick, Žena z Marsu, Zasr. romantik, Kapka, Špáďa, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí