Chronická tryzna

Chronická tryzna

Anotace: ....

A zase se vrací
pocit beznaděje
v dešti
s mokrými vlasy
spletenými do copu
bezhlavého smutku
blízko srdce
na dně
rozhřešení

neublížit nikomu

stále jsem na začátku
se sítí plnou
pochybných porozumnění
a hloupých domněnek

neublížit

žárlivost a nedůvěra
ve svou vlastní hodnotu
sebevražedně pokořuje
zdravý rozum
z pekla
hebkého návleku
na tikajícím strojku srdce

hořký následek
bolavých zkušeností

nedůvěra k jinakosti
mimo zažitá pravidla

zamotáni
do zpuchřelých cárů
vlastní zloby

přežíváme
užíráme se
s tikajícím tichem
hvězd nad hlavou
s totálním úsměvem hlupců
a neexistujicí schopností
uvěřit
v čistotu
nevinnost
slov
srdce
něha
pravda
soucit
přátelství

stalo se

bolím
v zápěstích
zeleně tvarované tmy
za okny z nedostatků
pro malostíny
v obráceném trychtýři
životních proher
Autor Lucie Teru, 07.07.2009
Přečteno 306x
Tipy 31
Poslední tipující: Jana M., J.Švihovský, Agniezka, Lorraine, Veru, stmivani.na.lepsi.casy, Manon.H, Noc17, nejsembásník, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST -za pocit z ni a za ty pekny obraty /hlavne na zacatku-/-

11.07.2009 08:22:00 | Veru

pises hrozne uprimne.. fakt moc... jen douam, ze uz to vse pujde lepe.. jen s vyhrama :)

09.07.2009 21:13:00 | stmivani.na.lepsi.casy

ST! Tak tahle se mi moc líbí!Že by to bylo tím úplňkem?

08.07.2009 10:26:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí